Wie wij zijn
Wilt u exclusief VIP vervoer voor uw VIP gasten of artiesten? Startransfer verzorgt VIP vervoer op een comfortabele en veilige manier van en naar uw evenement!
15437
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15437,bridge-core-2.6.1,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Wie wij zijn

‘A club on wheels’

StarTransfer is een jong en dynamisch bedrijf, ontstaan uit een droom. Het mooie van dromen is dat de mogelijkheden eindeloos zijn, er zijn geen beperkingen of grenzen. Het onmogelijke is mogelijk. Vanuit een dergelijke droom is StarTransfer ontstaan!

 

Naast dromen hebben wij de afgelopen jaren veel kennis en ervaring mogen opdoen in verschillende bedrijven en discotheken. Met deze praktijkervaring hebben wij onze droom kunnen verwezenlijken in onze ‘club on wheels’. Daarnaast zijn wij voldoende opgeleid om zowel nationaal als internationaal personen te mogen vervoeren en kunnen wij compleet zelfstandig fungeren.

 

Hopelijk kunnen we ook uw dromen laten uitkomen door u een onvergetelijke belevenis te bieden!